Alternatif bir adsense reklamı

En İyi Alternatif adsense Reklam

Blogunuzdan / sitenizden para kazanmak için reklam seçeneklerini gözden geçiren arkadaşlar için alternatif bir adsense reklam veren popads sitesinden kısaca bahsedicem. Blogunuzdan kaynaklanan içerik veya tasarım, herhangi bir eksiklikten dolayı google adsense'ye kabul edilmeyen site sahipleri, her tür kategoriye sahip blog ve sitelerini, popads şartsız olarak kabul ediyor. Blogunuzun ziyaretçi sayısına güvenerek alacağınız reklam ücreti 1000 tekil kişi için bile oldukça yüksek bir mevla ödeme yapıyor. Belirli kategorilere sahip sitelere verilmeyen google adsense reklamları, bu siteyle koşulsuz bir şekilde sadece forum üzerinden kayıt yaparak anında onay alıyor.
popads reklam alternatifi

Bir kumar, spor, film, dizi, en önemliside blogspot siteniz varsa anında onay alacağınızı garanti ederim. Dünya genelinde reklam veren popads reklam ağına katıldığınızda sadece tıklama değil Google adsense gibi gösterim içinde kazanacaksınız. En önemli olayı hangi ülkelerden hit aldığınızdır. Popads reklam veren ağı amerika, kanada başta olmak üzere avrupa ülkelerinden gelen hit'lere çok daha iyi oranlarda ödeme yapıyor. Geri kalan asya ülkeleri için bu oran yüksek denecek kadar büyük bir tutar değil ama ziyaretçi yoğunluğunuza bağlı olarak denemenizi öneririm. Google adsense veya diğer reklam veren sitelerden onay alamayan blog / web siteleri başta olmak üzere herkes için bir adsens alternatifi olabilir. Popads pop-up reklam veren sitesi minimum olarak 5 ABD doları odeme yapıyor ve aynı gün içerisinde (paypal veya payoneer) ile ödemeyi sağlıyor. Sizin alacağınız ödeme yöntemi şimdilik sadece paypal ile mümkün.

Popads alternatif reklam seçeneği, genel özelliklerini sıralarsak.
  • Sitenizin hit tırafiğine ihtiyaç yok.
  • Belirli bir reklam alanı gerektirmez.
  • Otomatik reklam onayı.
  • Her türlü site/blog kabul edilir.
  • Günlük ödeme gerçekleştirir.
  • paypal ile kolayca ödemenizi alırsınız.
  • Amerikan doları üzerinden çalışır.
  • En az ödeme taleb edebileceğiniz tutar 5$ ABD dolarıdır.
Bizim ülkemizde pek bilinmeyen bir reklam ağı olsada avrupai ülkelerde en popüler ve en çok kazandıran adsense'e alternatif bir pop-up reklam ağıdır. Yayıncı forumu doldurup gönderdikten 24 saat içerisinde garanti reklam yayını onayı alacaksınız. Reklam seçenekleri SEO dostu olup hiçbir şekilde hitinizde bir değişiklik yapmaz. Verilen reklam seçeneği kodu JavaScrip olarak site veya blogunuza eklersiniz. Tüm verdiğim bilgilerden sonra bu alternatif adsense reklamını kendi blogspot sitenizde kullanmak isterseniz popads.net sitesine giderek birkaç adımda üye olarak reklam onayı alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Blogger için css buton oluşturma

Kod editörü araçlarini özelleştirme

Google bağlantı yolu arama motoru